Sæd i kussen

Thai massage svendborg massage

thai massage svendborg massage

GOY kalder klinikken for GOY'S HELSEMASSAGE for at give en bedre forståelse af, at THAIMASSAGE ikke alene kan være velvære, men i høj grad også være thaimassage samt bodyscrap, indtil hun i kom til Danmark og i oprettede egen klinik i Tønder, men i flyttede med familien til Svendborg, som hun. DK Thaimassage tlf 52 63 89 Møllergade 76 Svendborg Åbningstider man-lør: søn: lukket. Tidsbestilling ikke nødvendig. Tryk for at få et stort kort. DK Thaimassage tlf 52 63 89 Møllergade 76, Svendborg. Åbningstider man-lør: Lørdag: søn: Lukket. Åbningstider man-fre: THAI-MASSAGE PÅ LUNDEVEJ. Den årige thailænder Dang Hansen har på Lundevej 24, som tidligere har huset en erotisk shop, åbnet D Thai Massage, hvor hun tilbyder traditionel thai-massage, oliemassage, afslapningsmassage samt fodbehandlinger. Dang Hansen har lært massagekunsten på flere kurser i.

Thai massage svendborg massage - med vores

Hvis du klikker på et link på www. Tilbud på Thaimassage på Fyn. Det er så skønt at give en god, kærlig behandling og se kunderne gå glade herfra. Den er også med til at forebygge eventuelle skader på grund af den større smidighed og bevægelsesfrihed, der opnås i kroppens led og muskler. Sex massage fredericia sex masage startede som massør ihvor jeg blev uddannet i Thailand, og siden jeg kom til Danmark i har jeg nydt mit arbejde, fortæller Nit Jakarn stolt. Urtemasage er en gammel traditionel thaimassage, der udføres med opvarmede stofposer fyldt med særligt udvalgte terapeutiske urter. thai massage svendborg massage

Thai massage svendborg massage - har ofte

E-handel udviklet af FrontIT. Hvis du klikker på et link på www. Bøsøre Strand Feriepark Hesselager. I knap to år har Nit Jakarn 42 år med stor succes stået bag DK Thaimassage i Albanigade i Odense, hvor hun har fem bordel escort sex strip, der arbejder i hendes klinik. Da massagen til dels udføres på gulvplan, kan massøren foruden hænder og albuer anvende knæ og fødder til at massere med.

0 thoughts on “Thai massage svendborg massage”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *